مرکز تحقیقات اینترنت اشیا » اخبار IoT

ویژگی‌های موفق‌ترین شرکت‌های فعال در حوزه اینترنت اشیا از نظر موسسه مک‌کینزی

Depositphotos 106589254 s 2015 e1539936816613

 


ویژگی‌های موفق‌ ترین شرکت‌های فعال در حوزه اینترنت اشیا از نظر موسسه مک‌ کینزی


 

 

Depositphotos 106589254 s 2015 e1539936816613

ویژگی اول: با محصولات یا خدماتی وارد بازار شوید که قبلا آن را ارائه می دادید.

براساس نتایج تحقیقاتی تیم مک‌ کینزی شرکت هایی بیشترین موفقیت و بهترین سود را از اینترنت اشیا بدست می آورند که در قدم اول به جای رفتن سراغ محصولات جدید و همین طور ایجاد بازارهای ناشناخته برای عموم مردم، اقدام به توسعه محصولات و خدمات قبلی خود، متناسب با فناوری های اینترنت اشیا نمایند.

این تیم معتقد است کسانی که به رشد محصول خود در زمینه اینترنت اشیا اقدام می نمایند سه برابر موفق تر از کسانی هستند که دست به تولید محصولات جدید می زنند.

در حقیقت آنها اعتقاد داشتند”شرکت های موفق اغلب به نقاط قوت خود اهمیت می دهند، نه به شرط بندی در بازار های نا آشنا یا محصولات جدید.”

ویژگی دوم: رشد پروژه براساس یادگیری مداوم و مطالعات موردی چندگانه

برخلاف اکثر مشاغل مبتنی بر فناوری که ابتدا کار خود را از یک نقطه کوچک شروع می‌کنند، برای نمایش تاثیرگذاری کسب‌ وکارهای حوزه اینترنت اشیا نیاز به پیاده‌ سازی پروژه‌ ها با ابعاد گسترده‌ تری است. تیم تحقیقاتی مک‌کینزی بر اساس تحقیقات انجام شده دریافتند که اجرای یک بخش کوچک از پروژه اینترنت اشیا نمی‌تواند پتانسیل اصلی تاثیرات اینترنت اشیا را بر تمام سازمان مشخص نماید. در این نظرسنجی انجام شده مشخص گردید شرکت‌هایی پیشرو بودند که به طور متوسط 80 درصد پروژه اینترنت اشیا خود را اجرا کرده‌اند. بنظر می‌رسد هرچه پروژه به سمت کامل شدن حرکت می‌کند تغییرات دیدگاهی و فرهنگی در استفاده کنندگان و مجریان ایجاد می‌گردد که نشان از اثر بخشی پروژه دارد.

ویژگی سوم: فرصتی مناسب برای تغییر در فرآیندهای کسب و کار

یک قانون پذیرفته  شده و با اهمیت در اینجا وجود دارد؛ اینکه برای رسیدن به بهترین نتیجه باید درگیر کسب و کارتان شوید و برای آن بجنگید.

از دیدگاه تیم تحقیقاتی مک کینزی”پروژه های اینترنت اشیا اغلب یک چالش فنی-اجرایی بزرگ برای متخصصان مجموعه ها محسوب میشود”. بنابراین در بسیاری از پروژه های اینترنت اشیا ما شاهد تغییراتی در فرآیندهای کسب و کاری یک شرکت خواهیم بود که این موضوع یک اتفاق سخت محسوب میشود.

برای مثال اگر قرار باشد خطوط تولید یک شرکت، هوشمند شوند، نیازمند تغییرات در بخش های مختلف این خط تولید و اتصال آن ها به یکدیگر و اینترنت هستیم. از این رو اگر این تغییرات در فرآیندهای خط تولید اتفاق نیفتد ما نمیتوانیم ارزش افزوده واقعی پروژه هوشمندسازی و اینترنت اشیا را ببینیم.

پس نتیجه می گیریم برای دستیابی به حداکثر فواید پروژه های هوشمندسازی باید دست به تغییراتی در فرایندها بزنیم که حیاتی هستند و موجب بهره وری واقعی می‌شوند.

منبع: http://yon.ir/NUGaY

عضویت در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین اخبار و دستاوردهای ایران و جهان در زمینه هوشمندسازی و اینترنت اشیا می توانید عضو باشگاه خبری ما شوید.

این پست را با دوستان خود به اشتراک بگذارید