فرصت ها و چالش های تجاری سازی ایده ها و کسب و کارهای حوزه اینترنت اشیا
گزارش دومین روز از برگزاری دوره آموزش جامع اینترنت اشیا در محل صندوق نوآوری و شکوفایی
دومین روز از دوره آموزش جامع اینترنت اشیا در سه بخش کسب و کار و تجاری سازی اینترنت اشیا، مفاهیم ارتباطات و مخابرات اینترنت اشیا و پیاده سازی عملیاتی ارتباطات و مخابرات اینترنت اشیا برگزار شد.
در بخش اول خانم دکتر محبان به آموزش مباحث مدلهای تجاری اینترنت اشیا، ایده پردازی تا تجاری سازی، آموزش بوم کسب و کار و اصول مدیریت پروژه های کسب و کار پرداختند، در این بخش ضمن آموزش مباحث مهم تجاری سازی ایده های حوزه ی اینترنت اشیا، گام های تدوین مدل های کسب و کاری آن نیز آموزش داده شد.
خانم دکتر محبان مدرس این بخش از دوره آموزش جامع در خصوص خلق مدل کسب و کاری صحیح عنوان کردند:
اگرچه پیش بینی ها حاکی از رشد نمایی IOT می باشد، اما به حقیقت پیوستن پیش بینی ها به چگونگی تجاری سازی موفق دستگاه های هوشمند توسط پدید آورندگان آنها بستگی دارد. تجاری سازی از خلق ایده تا ورود به بازار، گام های متعددی را در بر می گیرد. یکی از گام های به شدت مهم در حوزه ی استارتاپ های اینترنت اشیا، خلق مدل کسب و کاری درست می باشد که سودآوری استارتاپ را به همراه داشته و موفقیت آن را تضمین نماید.
آموزش و فراگیری نحوه پیاده سازی پروتکل های ارتباطی IoT
در بخش دوم جناب مهندس رحمانی به آموزش مفاهیم ارتباطات و مخابرات اینترنت اشیا پرداختند. سرفصل های این بخش عبارتند از:
ارتباطات و مخابرات اینترنت اشیا
مروری بر مفهوم ارتباطات و مخابرات در اینترنت اشیا
تکنولوژی های ارتباطی کوتاه برد، میان برد و برد بلند در اینترنت اشیا
و در پایان آموزش این بخش شرکت کنندگان سوالات خود را مطرح کردند و مدرس به سوالات پاسخ دادند.
پس از آموزش مقدمات و اصول لازم برای ارتباطات در اینترنت اشیا، در بخش سوم جناب آقای مهندس حسین رحمانی نحوه کار با ماژول و لورا را به شرکت کنندگان آموزش دادند، سپس شرکت کنندگان بر اساس موارد آموزش داده شده در هر دو بخش، اقدام به پیاده سازی این ماژول، ارسال و دریافت داده بر اساس سناریوهای هوشمندسازی خود کردند.