نظرسنجی شماره5

به نظر شما با توجه به نیازهای کشور، اولویت سرمایه گذاری نهادهای دولتی و خصوصی باید در کدام بخش از زنجیره ارزش اینترنت اشیا باشد؟

 

 با توجه به نیازهای کشور، اولویت سرمایه گذاری نهادهای دولتی و خصوصی باید در کدام بخش از زنجیره ارزش اینترنت اشیا باشد

 تحلیل ها:

 

نظر1:

به نظرم همه بخشهای اکوسیستم باید با هم حرکت کنند تا منتج به نتیجه قابل لمس برای مشتری نهایی شود اما به اعتقاد من اولویت سرمایه گذاری با توجه به شرایط فعلی و توانمندی داخل و جوانان تحصیل کرده بخش تحقیق و توسعه است . به این دلیل که کشور دارای اندازه بازار بزرگی است و در اندازه بازار بزرگ کاهش هزینه و اقتصادی کردن پروژه ها از طریق تحقیق و توسعه میسر میشود .

ابویی مدیرعامل شرکت اتصال صنعت خاورمیانه


نظر2:

با توجه به اینکه خدمات و محصولات اینترنت اشیا جزو تکنولوژی های جدید محسوب می‌شوند و هنوز فرهنگ سازی کافی برای استفاده از این محصولات و تاثیرات شگرف آن در زندگی مردم تبیین نشده است، پیشنهاد اول برای سرمایه‌گذاری بخش دولتی در زمینه گسترش بازار و فرهنگ سازی استفاده از IoT می‌باشد. با توجه به تاکید سوال بر زنجیره ارزش اینترنت اشیا، باید به این مسئله توجه کرد که به طور سنتی، هزینه ها و ریسک در بخش سخت افزار اینترنت اشیا بیشتر است. همچنین سخت افزار در اینترنت اشیا قدم اول و پایین ترین بخش در هرم ارزش اینترنت اشیا محسوب شده و گسترش تولید و مصرف این بخش، عملا موتور محرکی برای گسترش بخش های بعدی می‌باشد. با توجه به عقب ماندگی حوزه سخت افزار و عدم سرمایه‌گذاری کافی و صحیح در طول سالیان اخیر، بخش سخت افزار ها و گجت های هوشمند نیاز بیشتری به توجه و سرمایه‌گذاری دارد.

زمانی نسب / متخصص فنی / لینکپ


نظر3:

با توجه به اهمیت مخابرات و ارتباطات بیشتر بخش سرمایه گذاری باید در این حوزه صورت گیرد. در صورتی که بستر مخابراتی مناسبی در کشور به وجود آید نا خودآگاه بازار کار در بخش ساخت دستگاههای هوشمند و در واقع لایه سخت افزار آن نیز به وجود خواهد آمد و فرایند کارآفرینی رونق خواهد یافت.


محمد عسگرزاده- دانشجوی ارشد الکترونیک دانشگاه لرستان


نظر4:

مهمترین بخش اینترنت اشیا تامین امنیت آن است. در حال حاضر در سطح کشور با نامهای گوناگونی میتوانیم فعالیت اینترنت اشیا را ببینیم. مردم در حالت عادی و با کمترین دانش در مورد استفاده از دیوایس های هوشمند به استفاده از آن ها میپردازند و از مشکلات امنیتی آن که حتی ممکن است ساختار خانوادگی را نیز به مخاطره اندازد غافل هستند. تامین امنیت در تمام لایه های اینترنت اشیا نیازمند صرف بودجه کلانی است تا بتوان بدون خروج داده ها از کشور و مشخص کردن مالک آنها برای پاسخگو بودن به سواستفاده های احتمالی، فضای امن و بدون دغدغه ای برای استفاده از تکنولوژی های نوین فراهم کرد.

سینا سرفتاحی- دکترای علوم کامپیوتر اهواز

 

فرم ارسال تحلیل

{rsform 52}