نظرسنجی شماره 9

در صورت داشتن یک کسب و کار مبتنی بر اینترنت اشیا، ترجیح می دهید کدام یک از بسترهای ارتباطی و مخابراتی زیر برای شما در کشور فراهم باشد؟

 

در صورت داشتن یک کسب و کار مبتنی بر اینترنت اشیا، ترجیح می دهید کدام یک از بسترهای ارتباطی و مخابراتی زیر برای شما در کشور فراهم باشد

 تحلیل ها:

 

نظر1:

شبکه های ارتباطی برد بلند کم مصرف یا همان LPWanها در مقایسه با شبکه‌های سنتی و موبایل، بازدهی توان بیشتری دارند و می ‌توانند در یک ناحیه وسیع، از تعداد زیادی دستگاه متصل به شبکه پشتیبانی کرده و انتقال اطلاعات را در بعد کیلومتری انجام دهند. به همین دلیل این شبکه های می توانند برای کسب و کارها انتخاب اول باشند زیرا به راحتی اجازه میدهند که وسعت کاربردی یک کسب و کار قابل گسترش باشد و منعطف با مقیاس مورد نیاز عمل کند.

عماد بحری – کارشناس ارشد برق گرایش مخابرات


نظر2:

شبکه های 2G تا 4G روش پیاده سازی کسب و کارهای مبتنی بر اینترنت اشیا بسیار آسان کردند و به دلیل اینکه تقریبا در تمامی مناطق دنیا این شبکه ها پیاده سازی شده بود، استفاده از آن ها در اینترنت اشیا نیز با استقبال رو به رو شد. این شبکه ها گرچه محبوبیت دارند اما به دلیل اینکه به توان مصرفی زیادی نیاز دارند، در تمامی کسب و کارها قابل استفاده نیستند و محدودیت هایی ایجاد می کنند. در مقابل آن ها، نسل پنجم زیرساخت ارتباطی تلفن همراه که سرعت انتقال بسیار بیشتر و توان مصرفی بسیار کمتر دارند می توانند به دلیل داشتن سهولت در استفاده مانند 2G تا 4G و همچنین قابلیت های افزوده شده بیشتر از شبکه های دیگر مورد توجه قرار بگیرند.

نرگس امانی – طراح پایگاه داده


نظر3:

نوع شبکه ارتباطی مورد نیاز در هر کسب و کار به ماهیت و همچنین کاربردهای آن بستگی دارد. ممکن است در یک کسب و کار نیاز باشد از چندین شبکه ارتباطی به صورت همزمان جهت پوشش بخش های مختلف راهکار بهره برد و این بدین معنی است که یک شبکه نمی تواند اولویت مطلق نسب به شبکه های دیگر در تمامی راهکارها داشته باشد. از من نظر من با توجه به اینکه ایران به دلیل عدم سرمایه گذاری و مسائل تنظیم مقرراتی، در پیاده سازی زیرساخت های ارتباطی بسیار عقب تر از کشورهای دیگر بوده بهتر است که کسب و کارهای خود را به صورتی طراحی کنیم که در بسترهای موجود قابلیت کارکرد را داشته باشند و همچنین بتوانند در صورت پیاده سازی شبکه های جدید با کمترین هزینه و تغییرات به روز رسانی شوند.

نیما فردمنش – دانشجوی دکتری تجارت الکترونیک


 نظر4:

2G و 3G این روزها یکی از زیرساخت های ارتباطی تقریبا با ثبات در کشور ما هستند و تمام کشور تحت پوشش این فناوری ها قرار گرفته اند. پس در صورتی که قصد داشته باشیم یک کسب و کار مبتنی بر اینترنت اشیا راه اندازی کنیم و از آن در بیشتر مناطق استفاده کنیم میتوانیم با استفاده از این دو شبکه کار خود را شروع کنیم. مزیت دیگر استفاده از این شبکه ها این است که در صورت پوشش گسترده 4G میتوان به راحتی بستر ارتباطی کسب و کار را ارتقا داد.

سعید ناظمی – دکتری هوش مصنوعی


 نظر5:

با توجه به اینکه اکثر کشورها در صدد سرمایه گذاری بر 5G جهت استفاده از آن در کسب و کارهای اینترنت اشیا هستند، بهتر است که ایران هم برای همسو شدن با سایر کشورها بر روی این فناوری نیز سرمایه گذاری کند تا کسب و کارها هم با توجه به ایجاد زیرساخت های آن و همچنین مزایای بیشتر آن نسبت به سایر فناوری ها، خدمات خود را بر پایه شبکه 5G طراحی کنند.

فرانک عسگری- مهندس مکانیک


 

 

فرم ارسال تحلیل

{rsform 52}